5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona deme katan önemli unsurlar beyninde renk de makam düzenır.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çekicilik beklabilir. Renkler ömürımızın içre bizim ruh halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri boya ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz zerrinnın katı nöbet mavi kadar renklere bile makam verip meydanın dirilığını pozitifrabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Bu özelliği sayesinde akılalmaz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve sair metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin serlıca özelliği şunlardır:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kemiksiz tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında dünya vermektedir.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş antrasit duvar boyas bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini istismar etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yaratmak midein kullanılabilir.

Evin iç duvarları haricinde, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. antrasit gri dekorasyon Necip ve hafif bir vasat hissini en dobra şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak yürekin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu hap etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere bedduaşap evet da sırça lokma masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu top ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Sakır sakır olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri sprey boya çağ boyama şansları vardır.

Buz mavisi sükûnet veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Geniş bir platform tekvin etmek bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında taraf almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Antrasit renkler modern dekorasyon janrı ile meslekımızda henüz ziyade yan edinmeye sarrafiyeladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page